Van pixel naar vector voor maar €29 excl btw. ✒️

Het vectoriseren van een logo/bestand is het proces waarbij een afbeelding wordt omgezet van een rasterafbeelding naar een vectorafbeelding.

Vectorafbeeldingen zijn zeer geschikt voor het creëren van logo’s en illustraties omdat ze een hoge kwaliteit behouden, ongeacht de grootte of schaal van de afbeelding. Dit maakt het mogelijk om het logo/bestand te gebruiken voor verschillende toepassingen, zoals drukwerk, bedrijfskleding, digitale media of bewegende beelden.

Onze 6 trouwe beloftes 🤝

Reactie binnen 3 uur!

Onze klantenservice staat garant voor een reactie binnen 3 uur, zodat we snel en efficiënt kunnen reageren op uw vragen en opmerkingen.

Betaling pas na akkoord

Bij ons betaalt u pas na akkoord op de geleverde diensten of producten, zodat u altijd zeker bent van uw investering.

Bestanden: AI, EPS, SVG en PDF

Wij leveren uw bestanden op in de formaten AI, EPS, SVG en PDF, zodat u altijd over de juiste bestanden beschikt voor alle toepassingen.

Gratis aanpassingen

Wij bieden gratis aanpassingen aan, zodat u altijd tevreden bent met het eindresultaat en wij u de beste service kunnen bieden.

Persoonlijk contact

Bij ons heeft u altijd persoonlijk contact met Damian, zodat we uw wensen en eisen kunnen bespreken en u de beste service kunnen bieden.

100% tevredenheidsgarantie

Wij bieden een tevredenheidsgarantie, zodat u zeker bent van de kwaliteit van onze diensten en altijd tevreden zult zijn met het eindresultaat.

Onze recente reviews 💖

Ik had supersnel mijn logo helemaal naar wens! Aanrader!

Denise Sluiter

Prima communicatie. Goed en snel geleverd. Heel tevreden met het mooie resultaat.

Trijnie Barts

Goede snelle service verstaat zn vak goed zeer net bedrijf zeker een aanrader

Roelof Engelen

Heel fijn bedrijf. Vriendelijke jongen die goed met je mee denkt. Komt netjes zijn afspraken na. Echt een aanrader.

Jessica Marcos

Er was goeie communicatie met Damian. Hij kwam ook met suggesties om het logo de verbeteren. Het logo was snel klaar en veel beter dan ik me had kunnen voorstellen.

Mick van Lijssel

Super! Top service en kwaliteit! Damian heeft mij super goed, snel en geduldig geholpen. Hij ging door tot ik echt 100% tevreden was en dat is natuurlijk heel fijn. Zeker aan te raden! (En ik blijf ook zeker aan de deur kloppen met vragen en hulp:))

Marthe Elisen

Werkt goed en netjes
Snelle service 👍👍

René Peterse

Prima en snel ons Logo van de stichting omgezet naar een "vector" bestand zodat wij onze banners en Beach vlaggen konden laten maken.

M.A. de Vos

Van pixel naar vector ✍️

  • Stuur het logo of bestand dat je wilt laten vectoriseren in rasterformaat (JPG, PDF, PNG etc) met behulp van bovenstaand formulier.
  • Grafisch ontwerper Damian zal het logo onderzoeken en bepalen of het bestand geschikt is om te vectoriseren. Je krijgt hier binnen 3 uur reactie op.
  • Als het logo geschikt is om te vectoriseren, zal het logo handmatig gevectoriseerd worden met behulp van speciale software.
  • Na het vectoriseren zal het vector logo worden opgeslagen in verschillende bestandsformaten. Zoals AI, EPS, SVG, PDF, JPG en PNG.
  • Damian zal het vector logo aan u presenteren en uw feedback vragen. Hier kunnen eventuele aanpassingen nog worden doorgevoerd.
  • Nadat het vector logo is goedgekeurd, zal de definitieve versie in de gewenste bestandsformaten worden aangeleverd en factureren.

Vectoriseer vandaag nog! 💌

Wil je ook graag jouw logo laten vectoriseren voor een professionele uitstraling en maximale flexibiliteit in gebruik? Neem dan nu contact op met Damian en ontvang binnen 3 uur reactie!